Harrastajille

Cheerleadingin harrastaminen on hauskaa, monipuolista sekä kehittävää. Vaikka kyseessä on opettavainen joukkuelaji, otetaan jokainen harrastaja lajissa myös yksilönä.

Joukkuekoko kilpacheerleadingissa vaihtelee 10-30 henkilön välillä, joten on selvää että joukkueeseen mahtuu paljon erilaisia persoonia.

Silver Sharksien cheerleaderit sitoutuvat noudattamaan reilun ja hyvän urheiluhengen mukaista käyttäytymistä. Meille on tärkeää, että ketään ei kiusata!

Tässä muutama perussääntö, joka koskee kaikkia seuramme jäseniä:
- Olemme kaikkien kavereita ja harrastamme cheerleadingia ylpeinä ja reilun pelin mukaisesti
- Poissaoloista ilmoitetaan aina joko valmentajille tai joukkueenjohtajalle
- Kipeänä ei harkata, mutta harkkoja voi tulla katsomaan toipilaana kunnosta riippuen
- Harkkoihin pukeudutaan treenivaatteisin. Korut, purkat, kännykät jätetään joko kotiin tai pukuhuoneeseen.
- Sitoudutaan noudattamaan seuran ja oman joukkueen yhteisiä pelisääntöjä