Vanhemmille

Te vanhemmat olette hyvin tärkeässä roolissa lapsenne harrastuksen tukemisessa. Cheerleading harrastuksena on erittäin palkitseva ja kehittävä joukkuelaji, joka voi tempaista teidät vanhemmatkin mukaan toimintaan näyttävyydellään ja vauhdikkuudellaan!

Valmentajille ja joukkueenjohtajille yhteistyö vanhempien kanssa on erittäin tärkeää.

Toivommekin, että meihin otetaan aina yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa. Jokainen joukkue pitää vanhempainpalavereita vähintään kaksi kertaa vuodessa, joissa keskustellaan ajankohtaisista asioista, sekä yleisestikin seuran asioista. Lisäksi kisaaville joukkueille vanhempainpalavereita pidetään ennen jokaista kisareissua.

Vanhempainpalaverit ovatkin hyvä paikka esittää kysymyksiä, sekä tutustua lähemmin valmentajiin ja joukkueenjohtajiin, sekä tietenkin myös muihin vanhempiin.

Joukkueen asioista tiedotetaan pääsääntöisesti vanhemmille sähköpostitse MY CLUBIN kautta, joten tarkistattehan, että My Clubin tiedoissa on oikeat yhteystiedot.

Uusien harrastajien tulee lähettää joukkueen sähköpostiin harrastajan nimi ja sähköposti, josta tiedot tallennetaan jäsenrekisteriimme My Clubissa.

Toivotamme myös teidät vanhemmat lämpimästi tervetulleiksi mukaan seuramme toimintaan. Jokaiselle löytyy paikka vaikuttaa. Haemme jatkuvasti mukaan joukkoomme joukkueenjohtajia, huoltajia, talkooväkeä ja ideoita jokaiselta toimintamme kehittämiseksi.

Tehdään yhdessä seurastamme entistä parempi seura lapsenne kehittyä ja harrastaa!